Yritys- ja mainostekstiilit

Yritys- ja mainostekstiilit

Laajasta tekstiilivalikoimastamme löydät vaatteet niin yrityksen edustus käyttöön kuin urheiluun ja vapaa-aikaankin. Näiltä sivuilta löydät edustamiamme merkkejä ja linkit viimeisimpiin kuvastoihin ja valikoimiin.

Lue lisää

Banderollit

Banderollit

Suuret banderollit ovat tehokas tapa herättää huomiota sisällä ja ulkona. Mikä olisikaan parempi tapa kertoa tuotteistasi ja palveluistasi kuin suuri kuvavuota rakennuksen seinällä tai missä ikinä keksitkään. Banderollilla saat huomioarvoa niin julkisivuissa, sponsoritapahtumissa kuin maanteillä. Banderolli voi olla muutaman neliön tai satojen neliöiden kokoinen.

Lue lisää

Tekstiilitulostus

Tekstiilitulostus

Tekstiilitulostus on uusi nykyaikainen tapa tulostaa kuvia täysissä väreissä suoraan tekstiilin pintaan. Tekstiilitulostus on yhtä pesunkestävä ja pehmeä kuin perinteinen seripainettu kuva.

Lue lisää

Tarrat

Tarrat

Tarra kuin tarra, meiltä löytyy melkein mitä vain! Käytössämme on laaja valikoima erilaisia tuotantomenetelmiä aina perinteisestä seripainosta uusiin digitaalitekniikoihin. Tämä mahdollistaa tarrojen valmistamisen juuri sinun tarpeisiisi.

Lue lisää

Roll Upit

Roll Upit

Suositut Roll Upit ovat helppoja koota ja kuljettaa paikasta toiseen. Valmistamissamme Roll Upeissa on suositusten mukainen M1-palosuojattu kuvavuota

Lue lisää