Julkaistu

Haemme Tulostusoperaattoria Painokeskus ProPrint Oy:lle!

PAIKKA ON TÄYTETTY 

Painokeskus ProPrint Oy on erikoistunut erilaisiin painotuotteisiin ja tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman erilaisia palveluita. Olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista palvelua ja tuotteita, ja nyt haemme tiimiimme uutta osaajaa.

Työtehtävät

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen tulostusoperaattoria, joka työskentelee pääasiassa suurkuvatulostuksen parissa, mutta tehtäviisi kuuluu myös teippauksia ja mainosasennuksia. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä myyntimme ja suunnittelijoidemme kanssa varmistaaksesi, että tuotteemme vastaavat asiakkaiden odotuksia ja laatuvaatimuksia.

Odotamme sinulta

• Kokemusta suurkuvatulostamisesta, teippaamisesta ja mainosasentamisesta

• Hyvää graafisten ohjelmistojen tuntemusta

• Taitoa työskennellä tiimissä sekä itsenäisesti

• Huolellista ja tarkkaa työskentelytapaa

• Kykyä sopeutua muuttuviin työolosuhteisiin ja hyvää paineensietokykyä

• Positiivista asennetta ja halua oppia uutta

• Aiempi kokemus alalta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työnkuvan, ammattitaitoisen tiimin tuen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen jesse.luhtala@proprint.fi 31.7. mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Kysymykset sähköpostitse: jesse.luhtala@proprint.fi

Liitä hakemukseesi myös vapaamuotoinen hakukirje, jossa kerrot miksi olet kiinnostunut työpaikasta ja miksi juuri sinä sopisit tähän tehtävään.

Haastattelut aloitamme jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

Tervetuloa mukaan ammattitaitoiseen ja painavaan tiimiimme Painokeskus ProPrint Oy:ssa!