Olemme aina kiinnostuneita kasvattamaan osaavaa joukkoamme.

Olemme moderni painotalo, joka tarjoaa laadukkaita painotuotteita ja painopalveluita asiakkaillemme ympäri Suomen. Yli 30 vuoden kokemuksella alalta olemme kasvaneet vahvaksi toimijaksi, joka panostaa laatuun, uusiin tekniikoihin ja asiakastyytyväisyyteen.

Vaikka meillä ei tällä hetkellä ole avoimia työpaikkoja tarjolla, olemme aina kiinnostuneita kuulemaan motivoituneista ja osaavista ihmisistä, jotka haluavat liittyä osaksi tiimiämme.

Jos olet intohimoinen painoalan ammattilainen, graafinen suunnittelija, tuotannon asiantuntija tai kiinnostunut muista tehtävistä, joissa uskot voivasi tuoda lisäarvoa yritykseemme, kannustamme sinua jättämään avoimen hakemuksen.

Meillä työskentelee motivoitunut ja ammattitaitoinen tiimi, joka on sitoutunut yhteiseen tekemiseen. Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön, jossa voit kehittyä ja kasvaa ammatillisesti.

Vaikka emme tällä hetkellä voi tarjota sinulle konkreettista työpaikkaa, otamme mielellämme vastaan hakemuksesi ja tutustumme osaamiseesi. Voit lähettää avoimen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen sanna.luhtala@proprint.fi

Kiitos kiinnostuksestasi Painokeskus ProPrintiä kohtaan. Seuraamme jatkuvasti liiketoimintamme kasvua ja tulevia tarpeitamme, ja pidämme yhteyttä, kun sopiva tilaisuus avautuu.

Ystävällisin terveisin, Painokeskus ProPrintin rekrytointitiimi