Esitetelineet

Brochure-stand-01

Brochure Stand esiteteline

Täydellinen tapa esitellä ja kuljettaa esitteitä. Brochure Stand on ainutlaatuisen muotoilunsa ja nerokkaan rakenteensa ansiosta ihanteellinen profiilinluomisväline kaikkiin ympäristöihin sekä mainio esitteitä kuljetettaessa.

Koko: 4 x A4 yhteen suuntaan

Expolinc_lifetime_Guarantee_Gray

Brochure-stand-double-01

Brochure Stand Double esiteteline

Tee kaksinkertainen vaikutus!Uusi esiteteline näyttää esitteesi kahteen suuntaan siksak-rakenteensa ansiosta. Esiteteline avataan käyttövalmiiksi tarttumalla yläosaan ja nostamalla ylös. Telineen muotoilu on solakka, ja se pysyy tukevasti pystyssä. Lukitus tekee järjestelmästä vakaan. Se on saatavana kovassa tai pehmeässä kuljetuslaukussa.

Koko: 5 x A4 kahteen suuntaan

Expolinc_lifetime_Guarantee_Gray

4-Brochure-01

4 Brochure esiteteline

Kevyt ja fiksu esiteteline! 4 Brochure koostuu läpikuultavasta kankaasta valmistetuista taskuista. Voit kääriä sen helposti kokoon ja kuljettaa sen käytännöllisen tyylikkäässä laukussa.

Kokovaihtoehdot: 4 x A4 tai 4 x A3

Expolinc_lifetime_Guarantee_Gray

Brochure holder foldable esiteteline

Brochure Holder Foldable esiteteline

Taiteltava esiteteline, jonka molemmilla puolilla on läpikuultavasta polystyreenistä valmistetut hyllyt esitteillesi. Mekanismi lukitaan helposti pohjasta ja se voidaan taittaa kuljetusta varten, niin ettei esitteitä tarvitse poistaa erikseen. Tuote toimitetaan kätevässä alumiinisalkussa.

Koko: 6 x A4

Katso myös nämä palvelut