Mainoslevyt

Levytulosteita voidaan käyttää erilaisissa kohteissa aina suurista mainostauluista, opasteisiin ja näyttelytauluhin. Levyt voidaan toteuttaa sekä yksi tai kaksipuoleisina. Varastostamme löytyy laaja valikoima erilaisia levyjä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tapauskohtaisesti voimme valmistaa kuvan myös asiakkaan toimittamiin levyihin.
Esimerkkituotteita: mainostaulut, kyltit ja opasteet, työmaataulut, laitamainokset, messu- myymälä ja tapahtumamainonta, sisustus- ja näyttelytaulut, somistaminen.

Pihlajalinna-levymainos-tienvarsi

TwoDads-muotoonleikattu-kyltti-levy

Seipark-levymainos-SJK

SJK-Areena-levymainos

Levyvalikoima

Tilaustuotteena saatavilla myös muita materiaaleja.

PP-Kennolevy

Kevyt ja edullinen levy sisäkäyttöön ja keskipitkään ulkokäyttöön. Polypropeenilevyt voidaan hävittää energiajakeena.

Perinteinen kennolevy, vahvuudet: 3, 5 ja 8mm

Sileäpintainen hunajakennolevy, vahvuudet: 3mm


Ultra kartonkilevy

Kartonkipintainen kevytlevy, jossa polyesterivaahtoydin. Levy on erittäin jäykkä ja helposti muotoon leikattavissa.

Vahvuudet: 5 ja 10mm


Viscom

Mattapintainen erittäin jäykkä levy. Levyn pinnat ovat polypropeenia ja ydin polystyreenivaahtoa. Soveltuu erinomaisesti muotoonleikkaukseen. Levy soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

Vahvuudet: 5, 10 ja 19mm


ReBoard

Kartonkipintainen pahvilevy, jossa kennomainen rakenne. Levy on erittäin kestävää ja helposti leikattavissa muotoon. Kierrätettävissä pahvinkeräykseen.

Vahvuudet: 16mm

VaahtoPVC

Sileäpintainen ja korkealuokkainen levy moniin käyttötarkoituksiin. Levy on helposti leikattavissa haluttuun muotoon ja soveltuu hyvin sisä- ja ulkokäyttöön. Tilaustuotteena saatavilla myös värillisiä levyjä.

Vahvuudet: 3, 5 ja 10mm


Alumiinikomposiitti

Alumiinipintainen levy jossa polyeteeniydin. Levy on erittäin jäykkä ja sileäpintainen. Levy soveltuu sisäkäyttöön ja pitkäaikaiseen ulkokäyttöön. Erikoistilauksena saatavilla erikoisvärisiä levyjä.

Vahvuudet: 3mm


Dispa

Ristiinliimattu mainospahvi. Soveltuu hyvin suuren volyymin sisä- ja myymälämainontaan. Muotoonleikattavissa haluttuun muotoon. Kierrätettävissä pahvinkeräykseen.

Vahvuudet: 3,8mm

Saatavilla myös muita mainoskartonkeja ja aaltopahveja


 

Priplak

Umpi polypropeenilevy joka soveltuu erinomaisesti sisäkäyttöön ja myymälämainontaan. Muotoonleikattavissa haluttuun muotoon.

Vahvuudet: 0,5, 0,8 ja 1,2mm