Myymälämainonta

Ota kaikki irti liiketilastasi tai vauhdita sinun tuotteidesi myyntiä myymälässä. Myymälämainonta tuotteiden avulla boostaat myyntiäsi ja vahvistat brändiäsi asiakkaidesi silmissä. Valmistamme kaikenlaisia ratkaisuja myymälöihin asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Mainoshahmo

Mainos- ja pahvihahmot

Teemme pahvihahmot omalla jalalla erilaisille materiaaleille yksi- tai kaksipuoleisena. Mainoshahmo on varma tapa herättää huomiota myymälöissä ja muissa tilaisuuksissa. Pahvihahmo voidaan valmistaa esimerkiksi pahvista tai muovista. Suurimmillaan mainoshahmo voi olla 300cm korkea.

Proprint_paino_myymalamainonta_1

Hälytinporttipahvit

Kauppojen ja myymälöiden hälytinportit voidaan varustaa mainokseksi edullisten hälytinporttipahvien avulla. Pahveissa voidaan mainostaa tuotteitasi tai vahvistaa brändiäsi. Hälytinporttihuput valmistetaan pääsääntöisesti erittäin vahvalle kartongille, mutta myös kankaiden käyttäminen on mahdollista. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Proprint_paino_myymalamainonta_2

Kattopahvi_entistaedullisempi

Roikot ja mobilet

Tuotannossamme valmistuu myös kattoon kiinnitettävät mainokset. Mainos voi olla juuri haluttuun muotoon ja kokoiseksi leikattu pahvi tai kankaasta valmistettu roikko.

Lattiatarra ympyra

Lattiatarrat

Lattiapinnan hyödyntäminen myymälämainonnassa on erinomainen keino herättää mielenkiintoa asiakkaissa. Lattiatarrojen erikoisuus on paksu, kestävä ja karhennettu laminaatti, joka estää liukastumiset myös lattian ollessa märkä.

Lattiatarra voidaan leikata juuri haluamaasi muotoon, olipa sitten kyse ympyrästä, neliöstä tai monimutkaisemmasta muodosta.