Myymälämainonta

Myymälämainonta

Ota kaikki irti liiketilastasi tai vauhdita sinun tuotteidesi myyntiä myymälässä. Myymälämainonta tuotteiden avulla boostaat myyntiäsi ja vahvistat brändiäsi asiakkaidesi silmissä. Valmistamme kaikenlaisia ratkaisuja myymälöihin asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

 


Hälyportti mainos

Hyödynnä hälytinporttien pinnat kampanjoinnissa ja brändäämisessä

Hälyportti mainokset ovat helppokäyttöisiä, edullisia ja suuria mainospintoja suoraan myymälän parhaalla paikalla. Mainokset valmistetaan pääasiassa vahvasta mainoskartongista ja leikataan ja liimataan muotoonsa. Mainoksen eri puolilla voi olla sama tai eri kuva. Mainoksiin voidaan leikata myös erilaisia muotoja ja kokoa voidaan muokata joustavasti myymälän hälyportteihin. Käytön jälkeen mainokset voidaan kierrättää normaalisti pahvinkeräyksenä.

Tyypillisesti hälytinportti mainoksen leveys on 500-800mm ja korkeus 1400-1800mm

Katso tuotekortti ja hinnat tästä

 


 

Mainoshahmo

Mainos- ja pahvihahmot

Teemme pahvihahmot omalla jalalla erilaisille materiaaleille yksi- tai kaksipuoleisena. Mainoshahmo on varma tapa herättää huomiota myymälöissä ja muissa tilaisuuksissa. Pahvihahmo voidaan valmistaa esimerkiksi pahvista tai muovista. Suurimmillaan mainoshahmo voi olla 300cm korkea.

Proprint_paino_myymalamainonta_2

Kattopahvi_entistaedullisempi

Roikot ja mobilet

Tuotannossamme valmistuu myös kattoon kiinnitettävät mainokset. Mainos voi olla juuri haluttuun muotoon ja kokoiseksi leikattu pahvi tai kankaasta valmistettu roikko.

Lattiatarra ympyra

Lattiatarrat

Lattiapinnan hyödyntäminen myymälämainonnassa on erinomainen keino herättää mielenkiintoa asiakkaissa. Lattiatarrojen erikoisuus on paksu, kestävä ja karhennettu laminaatti, joka estää liukastumiset myös lattian ollessa märkä.

Lattiatarra voidaan leikata juuri haluamaasi muotoon, olipa sitten kyse ympyrästä, neliöstä tai monimutkaisemmasta muodosta.