Tarrat

Tarra kuin tarra, meiltä löytyy melkein mitä vain! Käytössämme on laaja valikoima erilaisia tuotantomenetelmiä aina perinteisestä seripainosta uusiin digitaalitekniikoihin. Tämä mahdollistaa tarrojen valmistamisen juuri sinun tarpeisiisi. Tarra voi olla minkä muotoinen tahansa, jopa irtokirjaimia. Materiaalivalikoimamme on laaja. Tarra voidaan vielä lopuksi suojata laminoinnilla kestämään kovaakin kulutusta. Asiakaspalvelumme auttaa sinua löytämään oikeanlaisen materiaalin juuri sinun tarpeisiisi.

Materiaaleja: erilaiset muovi- ja paperitarrat, staattinen tarra, siirtokalvo tarra, alumiinitarra,  kromitarra, satiinitarra, asvalttitarra, lattiatarra, heijastava tarra

Tarroja voidaan käyttää esimerkiksi tuotteiden merkkaamiseen, koneiden turvamerkintään, mainontaan, etiketteinä ja takalasitarroina

Proprint_tarra_kuplatarra

Kuplatarra

Kuplatarra on erittäin näyttävä ja kestävä tarra, jota käytetään mm. erilaisten tuotteiden merkkaamiseen. Tarra valmistetaan lisäämällä tavallisen muovitarran päälle parin millimetrin paksuinen polyuretaanikalvo. Tämä kalvo antaa tarralle kolmiulotteisen vaikutelman. Tarra on paksusta kalvostaan huolimatta taipuisa ja helppo kiinnittää.

Proprint_tarra_muovitarra

Vinyyli- ja muovitarrat

Vinyylitarra on yleisimmin käytetty tarramalli erilaisten tuotteiden merkaamisessa. Tarramateriaaleja löytyy laaja valikoima erilaisilla liimoilla ja pinnoilla. Yleisimmin käytetyt tarrat ovat kovaliimaisia monomeeri- tai polymeeritarroja kiiltävällä tai matalla pinnalla. Muovitarra voidaan viimeistellä laminoimalla, joka lisää sen ulkokestoa.

Staattinen tarra korkotarjous

Staattinen tarra

Staattinen tarra on täysin liimaton tarra, joka on helppo kiinnittää ilman minkäänlaisia apuvälineitä. Tarra voidaan irroittaa ja asentaa uudelleen lukuisia kertoja. Liimaton tarra ei tietenkään jätä epätoivottuja liimajälkiä. Tarra pysyy parhaiten kiiltävillä ja puhtailla pinnoilla.

Tarra sopii erinomaisesti erilaisiin kampanjoihin ja myymälämainontaan.