Julistekehykset

Posterframe julistekehys

 

Posterframe julistekehys yksityiskohdat

Posterframe julistekehys

Klassinen pikakehys klassiseen julisteiden esittelyyn. 25 mm kehys jiiratuilla kulmilla, asennussyvyys 19 mm, takana porausreiät seinäkiinnityksiä varten. Kattava seinäkiinnityssetti. Heijastamaton PET-muovi suojaa painatuksesi ulkoisilta vahingoilta. Jokainen kehys toimitetaan pahvilaatikkoon yksittäispakattuna.

Koot: A4, A3, A2, A1 ja A0

PosterFix julistelista

 

PosterFix julistelista yksityiskohdat

PictureFix julistelista

Kestävä alumiinilista painavammille ja suuremmille julisteille, paksuus 10-500 mikronia. Picture Fix koostuu setistä, johon kuuluu kaksi päätypaloilla varustettua profiilia. Niiden sisällä olevat läpikuultavat yhteenpuristetut osat pitävät julisteen tukevasti paikallaan. Lisäksi settiin kuuluu kaksi läpikuultavaa seinäkiinnitykseen soveltuvaa Hanger-ripustajaa. Juliste lukittuu paikalleen ilman, että profiileja tarvitsee avata. Voidaan käyttää myös kaksipuoleisiin julisteisiin. Tuote toimitetaan muovipusseihin yksittäispakattuina.

Leveydet: 594mm, 707mm, 841mm, 1000mm

Expolinc_GP_product_HIGH

Graphic Profile

Alumiiniseen Graphic Profileen voi ripustaa jopa 0,8 mm paksuja julisteita ja bannereita. Kuva kiinnitetään napsauttamalla, ruuveja tai liimaa ei tarvita. Profiili roikkuu suorassa ja näyttää samanlaiselta molemmin puolin. Jousimekanismia ei ole, joten se on helppo leikata halutun pituiseksi tai kiinnittää seinään poraamalla.

Expolinc_lifetime_Guarantee_Gray