Lippu- ja ulkotelineet

Beachflag

BeachFlag

Beachflag on helppo ja nopea koota. Tällä lipulla saat suurta näkyvyyttä sisällä ja ulkona. Erinomainen tuote messu-, tapahtuma- ja kampanjakäyttöön. Pitkäaikaiseen ulkokäyttöön suosittelemme Flag System lippua. Mukana toimitetaan lippu, lipun runko, X-jalka ja täytettävä vesipaino. Saatavilla myös maapiikki maahan upotettavaksi.

Saatavilla

M-koko – lipun koko 85x260cm – kokonaiskorkeus 300cm

L-koko – lipun koko 85x370cm – kokonaiskorkeus 400cm

Promoflag-96x350

Promoflag

PromoFlag suurikokoisen lippu sisä- ja ulkokäyttöön. Tällä tuotteella saat viestisi näkymään. Erinomainen tuote messu-, tapahtuma- ja kampanjakäyttöön. Pitkäaikaiseen ulkokäyttöön suosittelemme Flag System lippua. Mukana toimitetaan lippu, lipun runko, X-jalka ja täytettävä vesipaino. Saatavilla myös maapiikki maahan upotettavaksi.

Lipun koko 96x350cm – kokonaiskorkeus 400cm

Flagsystem-01

Flag System

Flag System on kätevä lippu kovempaankin ulkokäyttöön. Tämä lippu kestää pitkekestoistakin ulkokäyttöä. Expolincin uudessa Flag Systeemissä saat kaksi erilaista lippua yhdessä järjestelmässä. Valitse oikea muoto: kaareva tai suorakulmainen.

X-JALAN SISÄLTÄVÄ PAKKAUS
Pakkaus sisältää kuljetuslaatikon, kahvalla varustetun kuljetuskassin, taitettavan x-jalan ja lipputangon osat.
MAAJALUSTAN SISÄLTÄVÄ PAKKAUS
Pakkaus sisältää kuljetuslaatikon, kahvalla varustetun kuljetuskassin, maajalustan ja lipputangon osat.

LISÄVARUSTEET
– Lisäpaino

– Jatkovarsi suorakulmaiseen lippuun

Kaareva malli: Lipun koko 100x370cm, koko telineen korkeus 450cm

Suorakulmainen malli: lipun koko 100x265ccm, koko telineen korkeus 300cm

Expolinc_lifetime_Guarantee_Gray

Infoboard A-teline

Infoboard A-teline yksityiskohdat

Infoboard A-teline

Kestävä alumiininen A-teline infostandy 32 mm snap-kehyksellä kaksipuoleisiin esittelyihin. Hyvän huomioarvonsa ansiosta se soveltuu erinomaisesti ohikulkijoiden houkuttimeksi ja opastuskyltiksi. Heijastamaton PET-muovi suojaa julistettasi edestä, telineen tausta on puolestaan tehty ruostumattomasta teräksestä. Siksi tämä infostandy soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Tuote toimitetaan pahvilaatikkoon yksittäispakattuna.

Julisteiden koko: 594x841mm

Infoboard Wind A-teline

Infoboard Wind A-teline

Infoboard Wind

Tämä pitkäaikaiseen ulkokäyttöön suunniteltu kaksi-puoleinen infostandy kestää kovankin tuulen, sillä siinä on joustava kiinnitysmekanismi ja täytettävä jalusta. Heijastamaton muovi suojaa kuvaa. Pyörien ja vankan jalustan ansiosta telinettä voidaan helposti siirtää silloinkin, kun jalusta on täytettynä. Toimitus osissa ja pahvilaatikoihin yksittäispakattuna.

Julisteiden koko: 594x841mm